TW
0

Disset artistes exposen al Matadero obres de gran impacte

L'impacte de la Xina en la nostra vida en els darrers anys s'ha fet molt evident. Però encara queda molt per descobrir de fins a on pot arribar el potencial d'un país tant gran capaç de tantes coses. L'espai madrileny del Matadero acull l'exposició "Beijing Time. La hora de la China" que gira la mirada de l'art cap a orient amb cert esglai per la magnitud i profunditat de tot el que es mou i commou en una terra tant llunyana i de cada vegada més propera.

Disset artistes exposen al Matadero obres de gran impacte, impacte visual i també de continguts que indaguen en la problemàtica de la seva ciutat, de la seva cultura que arrossega una gran complexitat del passat que se suma al paradigma modern i fan la seva pròpia interpretació crítica. Els artistes es serveixen de la videoinstalació, l'escultura, la fotografia, performances i altres formats per transmetre el seu missatge. Miao Xiaochum obra la mostra amb una espectacular videoinstalació 3D de gran format, realitzada per 100 experts, en la que s'inspira en el "Jardí de les Delícies" de El Bosco per furgar en el rumor escatològic del fi dels grans relats.

L'exposició s'anticipa a l'Exposició Universal que es celebrarà a Shangai on l'art xinès haurà d'esplaiar-se a la vegada que s'obre al món per brindar tot el que de bo pot aportar a l'art que indaga en la realitat provocant màximes reflexions.