TW
0

Fosquets d'Art de Ferreries enceta en aquestes pàgines un concurs pel que convida els lectors de Culturàlia i el públic en general a endevinar cada setmana dos preguntes relacionades amb l'esdeveniment cultural impulsat pel col·lectiu Art's.

Entre les persones que encertin les dues preguntes es sortejaran tres litografies de Virgínia Barber, Cami i Anne Birchall.

1. Quins són els noms dels graffiteros que seran a Fosquets d'Art?

2. Qui és l'autor/a menorquí d'aquesta obra d'art?
Em dic "Sa cuina de madona de Binigaus Nou". Sóc una fusta pintada a l'oli i alquídic, medeixo 76x100 cm. Vaig néixer l'any 2006 a un estudi d'un pintor del centre de l'Illa. Sóc un interior d'un lloc que, encara que totalment menorquí, mon pare (un professional de la pintura, creador d'interiors i bodegons), m'ha creat, sempre inspirant-se amb el seu autor preferit: Vermeer de Delft, un pintor holandès del segle XVII.

Les respostes s'han d'enviar a l'adreça electrònicafosquetsdart@gmail.comindicant el nom i llinatges, i un telèfon de contacte de cada concursant. Els guardons es lliuraran el dissabte dia 7 d'agost a les 20 hores al punt informatiu de Fosquets d'Art, al carrer Fred de Ferreries. Animeu-vos a participar!