TW
0

Després de l'experiència prèvia de realitzar aquest mateix curs a la ciutat de Granada, arriba a Xalubínia, a Alaior, Julia Pons Montoro, llicenciada en Belles Arts i il·lustradora de contes infantils, amb la intenció de treballar a fons la imaginació, juntament amb Pere Pons i un grup de fillets i filletes d'entre 6 i 11 anys.

Aquest curs de dibuix i pintura es divideix en quatre setmanes durant les quals s'aniran treballant des de la narració d'un conte a la seva il·lustració. Tenint en compte que és en aquesta etapa que es comença a dominar el dibuix figuratiu, la intenció és fer feina en la manera com es trasllada la imaginació al paper.

Les primeres dues setmanes els fillets i les filletes dibuixaran i avançaran cap al color.

El primer dia de cada setmana es narrarà un conte i es faran apunts. El segon dia de la setmana serà una mica més lliure, ja que es contaran coses sobre éssers màgics del folklore, mentre els nens treballin en els seus dibuixos. I és que a mesura que els alumnes escolten, van aprenent idees per il·lustrar.

Durant la primera setmana es treballarà amb "Els tres corbs" i alguns éssers màgics, les fades i els elfs.

La segona setmana serà el torn de "Joan sense por" i de les sirenes i ondines.

Tercera setmana es farà feina amb "La núvia veritable" i els gnoms i els nans.

Per acabar, en la quarta setmana la feina serà amb "El nen afortunat" i els gegants i els dracs.

El material que s'emprarà per a aquest curs són llapis de colors, plastidecor i pintures a l'aigua. El termini d'inscripció ha començat aquesta setmana, i finalitza el proper dia 15 d'octubre.