La visita de les cabres de Son Olives d’Alaior va ser tota una experiència per als infants des Busquerets. - sia

TW
0

Xalada grossa divendres passat as Busquerets. Els fillets i filletes de dos anys van rebre la visita de quatre cabretes que es van sentir molt a gust a l'hort del pati, acaronats per entusiastes admiradors que les van poder tocar i amb les que van botar junts una estona.

Les educadores Amparo, Mandi i Emma, havien aprofitat l'ocasió per presentar els animals ensenyant als alumnes cançons i llegint el conte de "Les set cabretes". Durant el matí van sortir de les classes en grups de cinc per poder gaudir del contacte amb uns animals que són propis de l'àmbit rural i per tant desconeguts per gran part dels fillets que viuen a la ciutat. Les educadores han valorat especialment aquest apropament amb la natura des de l'escola i la possibilitat de gaudir dels animals de tan a prop.

Les quatre cabretes, que tenien tan sols una setmana d'edat, són de l'estància de Son Olives d'Alaior. Les havien portades l'amo en Toni Olives, besavi de Xavi Aznar, i Ana Olives, la seva àvia, que van gaudir també de les distintes reaccions dels més petits. Gairebé tots les van voler tocar, alguns fins i tot sabien com agafar-les en braços i intentaven donar-les menjar.