TW
0

Alumnado con discapacidad motriz

AUTORS/ES: Carme Rosell, Emili Soro-Camats, Carme Basil
SÈRIE: Atenció a la diversitat / Escola inclusiva
COL·LECCIÓ: Escola inclusiva, 9
ANY D'EDICIÓ: 2010
PÀGINES: 246
PREU: 17,21 € (IVA inclòs)
ISBN: 978-84-7827-985-2
Edició en castellà

RESUM
Aquest llibre descriu de manera àmplia i actualitzada les característiques principals d'aquests alumnes, i aporta una informació objectiva, teòrica i pràctica, sobre com adequar la resposta educativa a les seves necessitats heterogènies.
S'aborden temes com ara l'avaluació, l'organització del centre escolar, l'adaptació del currículum, l'ajustament de les estratègies d'ensenyament, el paper de les tecnologies de suport i la col·laboració entre els múltiples professionals implicats, els familiars i els mateixos alumnes, els seus germans i els seus companys d'edat, amb i sense discapacitat. Tot això s'acompanya a més a més amb exemples de casos reals que reflecteixen l'extensa experiència dels autors en aquest camp.


Alumnado con discapacidad visual

AUTORES: Margarita Albertí, Laura Romero
SÈRIE: Atenció a la diversitat / Escola inclusiva
COL·LECCIÓ: Escola inclusiva, 10
ANY D'EDICIÓ: 2010
PÀGINES: 156
PREU: 14,20 € (IVA inclòs)
ISBN: 978-84-7827-982-1
Edició en castellà

RESUM
Aquest llibre pretén ajudar a aprofundir en aspectes concrets com ara: com veu un alumne amb discapacitat visual?, com detectar-lo?, com avaluar-lo?, com aprèn?, com oferir una resposta educativa adequada?... Al mateix temps que presenta diferents instruments i recursos per poder atendre a aquest alumnat a classe.
A més a més, a través de diferents exemples, es reflexiona tant sobre els problemes i les implicacions que les discapacitats visuals poden tenir en la manera d'aprendre de l'alumne i en les seves dificultats per desenvolupar determinades capacitats, com sobre les respostes que els mestres poden donar des del seu propi rol: les dinàmiques de la classe, la relació amb les famílies...