TW
0

Avui he anat a comprar-me roba. A l'entrada, una senyoreta jove de molt bon veure m'ha ofert la seva ajuda a l'hora d'escollir algunes peces. Sempre em sembla molt estrany això que una persona totalment desconeguda s'ofereixi a ajudar-te a triar quelcom tan íntim com és la vestimenta d'un. No sé mai què respondre a l'oferiment, però sempre penso que potser em coneixen molt i no sé de què. O, potser els seus estudis per aquest lloc de feina es basen en el poder de veure a una persona entrar per la porta, i, en menys d'un minut, saber exactament allò que vol vestir, i sobretot, allò que hauria de vestir per poder fer les corresponents recomanacions. El cas és que mai sabia què respondre fins que em vaig preparar una "xuleta" que diu: "Moltes gràcies, senyoreta, crec que vostè i jo ens hem vist el mateix temps, és a dir, des que he entrat, jo la veig molt ben vestida, si vostè no em veu bé, m'ho haurà de dir oferint-me diverses peces de roba, si no em reconec al mirall, marxaré sense comprar ni uns mitjons, i si em veig més "jo" que mai, li compraré tota la roba d'hivern i d'estiu. Bona tarda, començo a mirar".

Després he anat al provador amb 4 pantalons, 3 camises i 1 jersei. M'he mirat al mirall, no em quedava bé cap de les 8 peces que he agafat. Després he tret un moment el cap per mirar a la dependenta que m'ha atès –estava buscant desesperada propostes per fer-me–, he memoritzat la seva cara i el seu cos atentament, detalladament, i m'he mirat de nou al mirall, amb la mateixa roba que he agafat per provar-me jo, però amb el cos de la noia. No sé per què ho he fet, potser perquè he pensat que era una experta i que em quedaria bé tot, el cas és que m'ha entrat una excitació sexual desconeguda en mi. M'he mirat i jo no era jo. Era jo dins de la noia que m'estava buscant més camises i més pantalons per a mi, i això, precisament, aquests segons de tenir-la al meu servei, encara m'ha excitat més. Aquest mirall ple d'oportunitats. M'he posat en el cos de la noia que a la vegada m'està buscant més roba perquè no pari de provar-me peces i així la meva excitació ocupi més d'un provador.

Quan he sortit de la botiga, he deixat propina, m'he emportat la roba que jo no he triat, i quan aquest matí, m'he posat la camisa nova, he vist que també tenia una cara i un cos nou.

Les sabates descordades,
els ulls dins el whisky,
7 llàgrimes desordenades,
un comiat sense fi.

Un piano sota el teu balcó,
un silenci dins el llit,
3 fotografies d'un petó,
2 maletes buides a la teva suite.

4 notes en el teu vestit:
una carícia, una estripada,
la sorpresa de la nit
i el somni de la matinada.

PD: No vull més fotografies que els teus petons, ni més moviments que les teves carícies.