TW
0

L'activitat proposada des de CAEB per a "Desafío Menorca", consisteix en un taller de creativitat per emprenedors en format de joc. Cada grup ha de muntar un negoci enfocat de cara al turisme per a la qual cosa es plantegen diferents activitats. Les puntuacions obtingudes van en funció del nivell de vendes aconseguit per part dels joves.

El procediment, una volta decidit el producte consisteix en contestar tres preguntes en una hora: On ho vendrem? Com ho anunciarem? Com ho produïrem? Per aconseguir-ho els grups participants fan una pluja d'idees, de la qual en surt una per la qual s'aposta. L'elaboració d'un prototip és el següent pas, abans de comprar individualment idees que no siguin pròpies. Un jurat també "compra" idees. I la suma de la quantitat obtinguda es converteix en punts per a la classificació.

CAEB és una confederació d'empresaris balears, representants a Menorca de CEOE y CEPYME. És la patronal que defensa els interessos de les empreses en els foros oficials. A més a més, dóna serveis d'ajuda a les empreses associades amb assessorament legal pel que fa a qualitat en el medi ambient, prevenció de riscs laborals, innovació i preparació en una formació especialitzada, organitzant més de 60 cursos de formació ocupacional a Menorca cada any.