TW
0

Els alumnes de La Salle Maó, hem estat preparant aquest any diversos projectes per al dia de la Pau, en els quals ens hem esforçat molt.

Els més petits han estat preparant la tornada de la cançó "Escolta-ho dins el vent" amb una representació, en la que fan servir uns pompons fets per ells mateixos i amb els quals imitaran el vent, seguit d'una pregària de Sant Francesc d'Assís i un conte titulat "El senyor Guerra i la senyora Pau".

A primària, cada curs ha aconseguit escenificar i ballar un vers de la cançó, on es manifesta el significat de la pau. A més, l'han acompanyada amb un mural per a cada vers.

Finalment, els alumnes d'ESO hem realitzat una maqueta d'una part de Maó i d'altres llocs significatius com: Santa Maria, ja que és una església molt important; l'Ajuntament de Maó; La Salle, que és el nostre col·legi; i altres llocs típics com cases de camp i poblats talaiòtics. També hem elaborat un gran sol perquè il·lumini tots el llocs obscurs de Menorca. Tot això ha estat possible gràcies a la nostra professora Carol Verdaguer.

La celebració tindrà lloc el dia 28 de gener, al pavelló de l'escola.

-Primer escoltarem la cançó preparada.

-Després es llegirà la pregària de Sant Francesc d'Assís.

-Finalment s'exposaran tots el projectes.

Tot això va lligat amb el nostre lema d'aquest any: "Fem arribar arreu del món el nostre sol de pau".