TW
0

La primera sessió de l'activitat de Karting & Minimotos, una prova d'habilitat esportiva es va realitzar aquest cap de setmana a "Kartingrock", a la urbanització de Cala en Bosch de Ciutadella.

L'objectiu de l'activitat, que dura 3 hores, és fomentar la destresa en conducció d'automòbils. Una introducció teòrica dóna a conèixer els components de qualsevol vehicle a motor, per passar després a la pràctica, amb exercicis al circuït. Així, als coneixements de mecànica se'ls hi afegeix la pràctica del control en el maneig d'un vehicle.

Kartingrock
És un projecte ambiciós que va començar de zero fa 8 anys amb la finalitat de promoure l'esport del motor a Menorca. Així, es va obrir la primera escola municipal de Karting i en l'actualitat, s'està treballant en el gran projecte de la Fórmula 1 a Balears. Els pilots del kartingrock han aconseguit tots els campionats de Balears en totes les modalitats durant dos anys consecutius. També obrint portes als motoristes de la mà de Chicho Lorenzo, director de l'escola de Jorge Lorenzo, campió del món en moto GP.

L'activitat amb al·lots i al·lotes participants de "Desafío" la va conduir Agustín Arbex, instructor del kartingrock, campió d'Espanya de Rallies l'any 1983.