TW
0

Encara no té un mes de vida, però el concurs d'habilitats destinat als alumnes illencs, i que implica una trentena d'empreses menorquines es consolida amb fermesa. Aquest cap de setmana s'han realitzat proves a CAEB, al Castell de Sant Felip, de teatre, de dansa, amb cavalls i amb karts, mobilitzant en total més de dos-centes persones.

Dansa
Aquesta setmana us presentam l'activitat d'habilitats creatives, que es realitza en col·laboració amb Alba, Estudi de Dansa. Una activitat que té com a objectiu fer una coreografia, amb la intenció d'iniciar-se en la dansa i els diferents estils, comprendre el concepte de creació, i de perdre la por escènica.

En una hora i mitja es treballa el hip-hop fent una coreografia de new style, tenint en compte el calentament, exercicis de ritme, improvisació i de desinhibició.

Alba Estudi de Dansa
És una escola amb Alba Sintes (Maó 1976) al capdavant, on es pot aprendre ballet clàssic, dansa contemporània, claqué, hip hop, jazz... Va ser l'any 2005 quan es creà la companyia "És de Dansa". Muntatges com "Bolero" (2006), "Tu, jo i sa lluna" (2007), "I ara què, conseqüències del canvi climàtic"(2009), "El romancero gitano" (2009) o "Íntim" (2010) han cimentat les bases d'aquesta companyia amb participació de diferents alumnes fins arribar al moment actual.