TW
0

El passat 25 de febrer, els fillets i les filletes de 1r A del CC Nostra Senyora de la Consolació de Ciutadella van rebre a l'aula a Pepe López i Carmen Moll, carnissers, pares d'una alumna, que venien disposats a fer un taller ben especial. Pensant en el "dia de sa sobrassada" que vam celebrar just ahir, l'activitat va consistir en elaborar cadascú la seva pròpia sobrassada, per, el dia assenyalat, endur-se-la a casa i torrar-la amb la família.

La primera cosa que van fer fillets i filletes, equipats tots amb davantals que havien portat de ca seua, va ser apuntar els ingredients a la pissarra. L'aventura va ser fermar i omplir, seguint les instruccions. D'aquesta manera els alumnes van descobrir també com és l'ofici de carnisser.

A banda de les sobrassades individuals, de la satisfacció de fer-se cadascú la seva, el grup en va fer dues de gegants, que despertaren l'admiració de tots.

Quan la feina va estar feta, Pepe López i Carme Moll es van endur les sobrassades per secar-les correctament i tornar-les a l'escola aquesta setmana, encara que els alumnes se'n van quedar una a l'aula, per fer el seguiment del procés, veient com canviava de color.

Va ser un taller divertit i curiós, amb el valor afegit de la participació de les famílies a l'escola.