TW
0

Ja ha passat un altre any i, un cop més, els escoltes estem preparant, per al cap de setmana del 7 i 8 de maig, la celebració del nostre patró amb una trobada de tots els Escoltes de Menorca plena d'activitats i convivència entre els membres dels diferents agrupaments de Menorca i amb la intenció de celebrar, també, una fita molt important... el 40è aniversari de l'Associació.

Una comissió, creada per a l'ocasió amb membres dels diferents agrupaments escoltes, s'ha encarregat d'organitzar aquesta trobada per uns 250 escoltes menorquins i una cinquantena d'antics escoltes de tota Menorca. El lema que s'ha triat enguany és "Necessitem del passat per a construir el futur".

Les activitats començaran dissabte capvespre a Alaior, on es trobaran tots els participants i rebran la benvinguda. Després d'açò, a partir de les 17 h. (al convent de Sant Diego) està programada una trobada amb els antics i excaps escoltes on es durà a terme la presentació del projecte que els presidents de l'Associació d'aquests 40 anys han estat preparant durant els darrers mesos cara a potenciar la presència d'aquest grup dins l'escoltisme actual. Mentre, els més joves, s'ho passaran d'allò més bé amb una gimcana pels carrers del poble.

A les 18.30 hores està prevista la partida cap a Son Putxet on els llops i daines, ràngers i guies, pioners i caravel·les, trucs, caps, pares i mares, etc. gaudiran d'un grapat d'activitats i jocs per a totes les edats.

L'endemà, diumenge 8, tots els participants berenaran junts a Son Putxet i compartiran la celebració de l'Eucaristia. Tot seguit, i mentre els escoltes segueixen amb les seves activitats, s'ha organitzat una activitat per a consells d'agrupaments, antics i amics escoltes d'Escoltes de Menorca i altres convidats. L'activitat consistirà en una ruta per Alaior per conèixer diferents punts d'interès d'aquesta població. Per acabar la trobada, tots els participants tornaran a la zona d'acampada per dinar tots junts i fer l'acte de cloenda, a les 15'30 h, abans de cantar la tradicional "Hora dels adéus".

Més informació, a l'oficina d'Escoltes de Menorca (escoltes@escoltesmenorca.org o tel/fax: 971 368 863).