TW
0

Amb un passacarrers de la Banda de Ferreries s'inicià la presentació del seu doble cd a la plaça Espanya, amb la presència del batlle Manuel Monerris, la regidora de Cultura, Alejandra Marquès, i com no, el president de l'Ateneu Musical, Bep Cardona, qui manifestà l'orgull de l'entitat per aquesta fita.

Es tracta d'un primer cd titulat "En concert", en què totes les peces foren enregistrades en directe, en diversos concert fets per la banda, seleccionant les obres que més han impactat: "Camino real" (Alfred reed), "Pink Floyd Medley" (Warers Wricht Gilmour), "Gene-sis" (Arnau Bataller), "El triángulo de las Bermudas" (José Alberto Pina), "El tresor de l'Illa" (José Joaquín Sanjuan Ferrero) i "Juan Avila" (Juan Gonzalo Gómez Deval). El segon fou enregistrat en estudi i porta per títol "En festes", i pretén ser un homenatge als origen de l'agrupació musical quan bàsicament tocava musica festiva. Hi trobem "Fin de Juerga" (F. Valero), "El gato montés" (Manuel Penella), "Paquito el chocolatero" (Gustavo Pascual Falco), "Un senyor damunt un ruc" (popular), "Popurri n.1" (Lluís Guasteví), "Cançó des sabaters" (popular arrenjada per Josep Mercadal), "Marcial, eres el más grande" (José M. Martín Domingo), "Xàbia" (Salvador Salvà), "Jaleo de Sant Bartomeu" (arrenjaments de Gabriel Cardona), "Jaleo" (Oudrid), i el pasdoble "Sant Eloy" (Gabriel Cardoba amb arrenjaments de. Litus Arguimbau).

La banda interpretà un parell de peces més per tancar un acte que comptà amb un nombrós grup d'assistents que felicità la banda amb càlids aplaudiments, tant per l'actuació com per la presentació del cd.