TW
0

Antonio Moyano té per costum sorprendre el públic. L'efecte de la seva producció plàstica sobre l'espectador gira al voltant de l'experimentació.

Si a principis d'estiu omplí el Convent de Sant Diego d'Alaior amb la seva mirada més personal de Menorca, ara presenta una sèrie de textura i color en essència totalment abstracte i que deixa de banda la figuració.

La galeria Artara de Maó acull, fins el proper dia 30, una mostra on -qui signa com H Moyano- exhibeix l'anàlisi artística i creativa entre textures i colors. El joc de rugositats permet l'autor donar una visió tridimensional de l'obra que presenta en quadres i en volums a manera d'escultures.

Moyano participà aquesta setmana a la Nit de l'Art de Palma, una de les cites culturals més importants del calendari balear.

És el quart any consecutiu en què Artara s'hi suma amb un artista menorquí, i ho fa com a membre de l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears. Per a l'ocasió, Moyano exposà dos peces al Claustre La Misericòrdia de Palma. Una selecció que comprèn "Pink Two" (92x73cm); i "Green One" (61x61cm), ambdues construïdes en tècnica mixta damunt tela. La potència de les tonalitats és un fet indiscutible.