TW
0

Bep Marquès no podia estrenar la seva productora d'espectacles d'una manera millor. El cantant d'Inventari ha apostat per la qualitat musical de Pancho Varona i Antonio García de Diego a l'hora de presentar en societat el seu nou projecte. On/Off Produccions compartirà a partir d'ara el seu temps de feina, juntament amb la trajectòria musical al capdavant del grup Inventari i amb el programa que dirigeix a Cope Menorca.

La proposta "Noches Sabineras" arribarà a la sala multifuncional del Canal Salat (Ciutadella) el proper dia 30, a les 22 hores. Un concert on l'al·licient principal és poder gaudir de l'excel·lent directe de dos dels músics de Joaquín Sabina, compositors i entranyables amics del mestre.

Complicitat amb el públic
L'espectacle que roman amb èxit en cartellera des de fa uns anys és un espectacle musical sense precedents. Ambdós cantautors conviden al públic a compartir un espai íntim i de complicitat. Damunt l'escenari interpreten temes propis com "Contigo", "Vámonos pa'l sur", "Arenas movedizas", "Pastillas para no soñar" o "Señas de identidad", entre d'altres.

Antonio García de Diego és músic, guitarrista, pianista, compositor i productor discogràfic. Acompanya des de fa anys a Sabina a les seves gires, i de la mateixa manera ha col·laborat amb Miguel Ríos, Víctor Manuel, Ana Belén o Estopa.

Per la seva banda, Pancho Varona ha participat amb Sabina en la composició dels seus populars temes com "Ahora qué", "Como te extraño" o "Ganas", a més de acompanyar-lo en les gires.

Els preus de les entrades són del més assequible: 15 euros anticipada i 20 a taquilla. Es poden adquirir a la llibreria Punt i Apart de Ciutadella, al bar Es Gurugú des Mercadal; i a la llibreria Clips de Maó. "De moment aquest tipus de preus "populars" es mantindran per a les properes propostes de OnOff", explica Marquès qui està satisfet amb la rebuda de l'espectacle, sobretot, per part dels "sabineros" menorquins.

Tomeu Penya i Joan Monse
Marquès, que aquest divendres començà la nova temporada a Cope Menorca de l'espai de música de les Illes "Així Cantam", avança part de la que serà la programació de la productora. El proper dia 8 d'octubre, i al mateix escenari, tindrà lloc l'actuació de Tomeu Penya amb la seva gira "Íntim,". Un esdeveniment que, com les "Noches Sabineras", compta amb el patrocini de Rock & Gol.

La següent proposta serà el 2 de desembre al Teatre Salesià de Ciutadella amb l'actor i presentador Joan Monse.

"De cara al proper Nadal o per Sant Antoni m'agradaria organitzar un concert amb músics de l'Illa, doncs OnOff obre les portes també a la cultura menorquina", acaba.