Trobada. El ponent, amb membres dels col·lectius valencians de l’Illa. - PV. A.

TW
0

En ocasió de la celebració, aquest any a Fornells, de la XI Diada de Premsa Local de Menorca, el president de l'Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes (APPV), Francesc Martínez, professor de Periodisme de la Universitat de València, historiador, director de la revista comarcal "Papers d'Horta" i cap de redacció del mensual "Saó", les dues escrites en català, va visitar l'Illa en companyia de la seva dona, i va assistir a la trobada on manifestà la seva grata sorpresa per l'acte al sentir-se, aquí a Menorca, com a València.

A l'acte de benvinguda, el president de la Penya Valencianista d'Alaior, Antoni Gómez, va saludar el periodista valencià agraint la deferència del visitant a l'acceptar la invitació feta a través de l'Associació de la Premsa Local de Menorca. El coordinador de les entitats valencianes de Menorca, Paco Perea, va donar compte dels diferents càrrecs i activitats dutes a terme pel visitant i les que està desenvolupant ara. Actualment és president de l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Horta Sud i membre de la Societat Catalana de Comunicació.

Martínez va parlar sobre "La premsa local i comarcal valenciana. Una aproximació a la seva realitat" i va mostrar interès en mantenir els vincles entre les dues entitats firmant en el llibre d'honor i brindant per noves connexions entre elles. Va acabar l'acte amb una tertúlia entre afiliats i visitants d'honor.