Concert. Un moment de les actuacions que van tenir lloc a l’església de Sant Cristòfol. - TL

TW
0

Les millors veus de Ferreries i Es Migjorn va reunir-se el passat diumenge en un exitós concert organitzat per l'Ajuntament migjorner en col·laboració amb la parròquia de Sant Cristòfol. El concert el va encetar la Coral Jove des Migjorn, que el passat 30 de desembre ja va actuar al mateix lloc, tot i que aquesta vegada van exercir d'anfitrions i van voler tornar a participar conjuntament amb la coral Clau de Sol de Ferreries.

La Coral Jove, que són 18 cantaires i dos guitarristes, van interpretar peces modernes com "Balada de Lucas", "Gelosia" i "I will follow him"; seguidament van donar pas a la coral Clau de Sol de Ferreries, una coral amb més de trenta components i amb unes veus que van emocionar i delectar a tot el nombrós públic present a l'església, amb un repertori molt divers.

El concert s'inicià amb peces de caire més religiós com "Ave Verum" de Mozart , per donar després pas a una segona part d'espirituals negres com "Swing low" o "Sempre et seguiré", i després les populars "Imagine" i "Vaixell de Grècia".

Per concloure el concert, les dues corals van interpretar conjuntament la cançó popular "Arrels". Una unió de diferents veus i diferents timbres vocals van tancar aquest concert sota la direcció de les respectives responsables de les formacions, Àgueda Sales i Montse Mercadal.