Artista. Participa a la mostra "Art Emergent a les Illes Balears". - Arxiu

TW
0

L'obra del menorquí José Ángel Sintes (Alaior, 1978) és present a la convocatòria expositiva "Art Emergent a les Illes Balears (IV)". La mostra, una iniciativa del Projecte Llevant en col·laboració amb l'Obra Social Sa Nostra, reuneix la producció dels artistes joves més representatius de les Illes.

De caire itinerant, l'exposició es presenta aquest divendres a la Casa de Cultura ses Cases Noves de Santanyí, a Mallorca. Deu joves creadors aporten deu mirades diferents i contribueixen a la creació contemporània de Balears. Una col·lecció que analitza les propostes més significatives generades en els últims anys.

Deu anys de convocatòria

En la seva quarta edició, "Art Emergent a les Illes Balears" compleix amb aquesta entrega deu anys des que s'inicià el plantejament expositiu.

Amb José Ángel Sintes comparteixen escenari Yolanda Alcover, Pau Alcoverro, Joan Cabrer, Julia García, Lourdes Grivé, Miquel Mesquida, Jaume Simó Sabater, María Isabel Uribe i Marcos Vidal.

De reconeguda trajectòria, Sintes fou distingit el 2010 amb el Premi Ciutat de Palma "Antoni Gelabert" d'Arts Plàstiques. La mostra romandrà a Santanyí fins el 10 de març.