TW
0

Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat presentaren aquesta setmana el seu primer disc conjunt d'estudi. "La Orquesta del Titanic" dóna títol a un àlbum que, diuen, representa la metàfora dels temps en general que viu la societat i amb el que es proposen donar ànims.

La quota menorquina d'aquest treball ve justificada perquè es tracta d'un projecte cuinat entre l'estudi del que Serrat disposa a l'Illa, Madrid i Rota. Uns moments compartits que, senyalen, han estat molt productius. "Escriure cançons a Menorca en tan bona companyia és una delícia. Les quatre o cinc cançons que més ens agraden estan escrites a l'Illa", declarà Sabina aquesta setmana durant una entrevista per a la Cadena Ser.

El compacte va sortir al carrer el passat dia 7 i com tot el que acostumen fer aquets dos mestres junts no deixarà indiferent a ningú. Dedicam doncs, íntegrament, la nostra secció de "Ràdio Culturàlia" a un disc rodó que sota la producció de Javier Limón (Paco de Lucía, Luz Casal, Andrés Calamaro, Bebo & Cigala) -guanyador de cinc premis "Grammy Latino"- enalteix encara més el resultat final. El treball conté onze temes que s'estrenaren amb un primer single: "Hoy por ti, mañana por mí". Amb el crit de guerra de Serrat & Sabina, dos grans de la música han decidit plantar-li bona cara al mal temps. El cd inclou col·laboracions com les d'Alejandro Sanz o Antonio Carmona.

La gira comença el proper març a Argentina, on encetaran un periple d'actuacions per Llatinoamèrica. A Espanya hi ha multitud de concerts programats. A les Balears podrem gaudir del seu projecte el 7 de juliol al recinte del Palma Arena, a Mallorca.