Entusiasme. La Gwent Touring Band van agradar molt al públic. - A.G.

TW
0

Dilluns, al Saló Teatre del Centre Cultural d'Alaior, van donar una audició els integrants de la Coral Cànticus Centre Cultural i una formació de músics britànics procedents de diferents bandes de música de la regió de Gwent, al Regne Unit, sota el títol de Gwent Touring Band. Van participar instruments de metall, resultant una actuació que entusiasmà el públic, per la bona qualitat, alegres i harmòniques peces interpretades corresponents a cançons populars internacionals, com valsos, balades, divertides i animades composicions amb ritme de jazz. L'agrupació visitant va saber imprimir a la seva audició una sonoritat atractiva.

Primer la Coral Cànticus va oferir algunes peces del seu repertori, peces alegres, plenes de goig, corresponents a la festa de Pasqua de Resurrecció que s'estava celebrant, entre elles "Un amor en Menorca" de Deseado Mercadal per part de Pedro Mercadal i Cor, i com a cloenda de la seva actuació una "Alleluia".

La Gwent Touring Band va realitzar una interpretació de temes de ball plens de ritme, d'excel·lent sonoritat i alegria, acabant amb una interpretació humorística donant la direcció del grup a un component de la Coral, vibrant l'auditori de diversió i alegria, amb una acalorada ovació als participants.

El Concert va ser organitzat pel Rotary Club amb la col·laboració del Centre Cultural.