TW
0

L'IES Josep M. Quadrado de Ciutadella va lliurar ahir migdia els premis del concurs literari de narrativa breu "Lletrarrel", un certamen que cada any es convoca per tal d'afavorir la creativitat, i que desperta bon interès entre els alumnes. També es va fer entrega dels premis del concurs fotogràfic d'aforismes filosòfics, mentre un grup d'alumnes del Batxillerat Artístic posava caliu a l'acte amb diferents actuacions de dansa i música.

En la modalitat de narrativa breu per a alumnes de primer i segon d'ESO, van resultar premiats, amb el primer premi Irene García per l'obra "El colom", i amb el segon, Divid Anglada per "Bigotis, detectiu privat". En la modalitat per a alumnes de tercer i quart d'ESO els premiats van ser Júlia Coll Marquès per "Lluna", i Clàudia Franco Pons per "A una persona gran, un amic". Per la seva banda, i en la modalitat per a Batxillerat, Júlia Marquès Lorente es va fer amb el primer premi amb l'obra "Paraules", i Teresa Mascaró Coll amb el segon, amb la narració titulada "Més enllà".

Joan Dabén, Guillem Quetglas i Pau Torres s'emportaren el segon premi d'aforismes, mentre que el grup format per Aina Coll. Eugènia Ferrer i Rosa Allès, van guanyar el primer.