El director Miquel Pau Fullana i Bep Marquès, amb l’equip d’actors i actrius. | Paco Sturla

TW
1

Miquel Pau Fullana (Ciutadella, 1967) s'ha embarcat a dirigir el seu segon musical. Es titula «Notes de Menorca» i és un espectacle que compta amb la col·laboració de Bep Marquès. Els assajos han començat per un equip integrat per 12 actors i actrius amateurs, molts dels quals provenen de D9 Don Bosco Teatre. Tant la companyia com la Unió d'Antics Alumnes Salesians col·laboren per fer possible la posada en escena d'una obra composada i concebuda des de Ciutadella.

Una obra amb missatge
A més de director, Miquel Pau Fullana ha escrit l'obra, que comptarà amb quatre personatges protagonistes interpretats per Bep Marquès, Pili Carreras, Joan Marquès i Seto Bosch. «Un equip que combina veterania i joventut», afirma el director.

«Notes de Menorca» conta la història d'una parella que fa anys que viu separada: ella resident a l'Illa i ell a Nova York, amb un fill en comú que mai no ha visitat Menorca. L'obra està ambientada en l'actualitat i explica com el pare i el fill viatgen a l'Illa, i el progenitor ajuda a descobrir-li com és Menorca. Durant l'espectacle s'interpreten cançons populars menorquines, el que converteix l'obra en un mitjà per redescobrir l'Illa. Segons Fullana, el missatge és «aprendre a valorar el que tenim, que els sentiments de les persones són el més important i el valor de l'amistat». L'obra s'estrenarà el 16 de maig a la Sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella.