Carles Gomila, Josep Moncada i Marc Jesús s’han implicat en un projecte que va molt més enllà de la sabata

TW
2

Els pintors menorquins Carles Gomila, Josep Moncada i Marc Jesús i el realitzador Pacífic Camps Juaneda han près part a «Art Odyssey», un projecte col·lectiu juntament amb la jove marca Itaca Shoes que va molt més enllà de la sabata, ja que es nodreix de la pintura i el cinema per donar forma a una experiència enriquidora.

Aquest dissabte vespre, La Margarete de Ciutadella va acollir la presentació de la suite de sabates Art Odyssey, creat per l'equip encapçalat pel dissenyador Dino, i que completen els tres pintors i el realitzador de la productora Cristal Films.


Valor afegit

Josep Moncada, Marc Jesús i Carles Gomila han participat activament en el procés de disseny de la col·lecció Art Odyssey, en el que, segons Dino, no només s'han limitat a crear les il·lustracions amb els seus particulars estils pictòrics, sinó que també han intervingut en l'elecció de les formes i els patronatges, amb l'objectiu de crear uns models que representin l'estil i l'esperit de cada autor.

A més, per completar el projecte, Pacífic Camps Juaneda ha creat un vídeo d'uns deu minuts, amb tres càpsules o clips dedicats a cada un dels pintors. Uns audiovisuals que s'inspiren en l'estètica de cada artista i capten la seva essència per traslladar-lo, en darrer terme, sobre la sabata, mostrant el procés creatiu i d'elaboració de cada model.

Art Odyssey reuneix un total de sis models, tres dels quals són ballerinas, i tres més són sleeppers. Uns productes que s'han elaborat quasi íntegrament a Menorca. Tot s'ha realitzat a l'Illa, tret de les impressions de les teles, que s'han fet a Barcelona. En definitiva, unes sabates d'autor que obren un nou camí en el tradicional sector del calçat.