Anna López, Tiago Febrer, Miquel Àngel Sastre, Miquel Coll, Guillem Moll, Quique Soriano i Sammy Terlo, de Jukebox Band Menorca. | BEP TALTAVULL

TW
0

El grup Jukebox Band Menorca torna aquest dissabte amb un nou espectacle musical dedicat a la música dels anys 80. Un intent per tornar, encara que només sigui per unes hores, a l'ambient i a la música d'aquella època.

Organitzen l'espectacle Artistes per a Menorca, amb el suport de la productora Dau Produccions, que junt amb Jukebox Band Menorca, el preparen des de setembre. És un esdeveniment que s'oferirà dues vegades a Ciutadella, aquest dissabte i dia 10 al teatre del Casino 17 de Gener, i dia 31 també de maig, a la Sala Multifuncional des Mercadal.

En aquesta ocasió, l'espectacle és molt més visual, impactant i innovador, per transportar l'espectador tres dècades enrere. I no només amb la música, sinó també amb altres elements, de la mà d'un equip tècnic format per Luca Pedregosa, Manu Torrico, Santi Arguimbau i Siscu Riudavets.

El show va destinat, sobre tot, a un públic d'entre els 30 i els 50 anys, perquè tengui la sensació de que ha tornat jove per uns moments. Serà revivint aquella època daurada de la música, amb poc més de dues hores de cançons de grups mítics nacionals com Los Secretos, Rebeldes, Radio Futura  o Loquillo y los Trogloditas, i internacionals com Dire Straits o una jove Madonna. «No volem donar més pistes, només dir que és un repertori totalment renovat del que estem molt satisfets», apuntava un dels guitarristes del grup, Guillem Moll.

Si bé el concert començarà a les 22 hores, les portes s'obriran una hora abans. I és que la proposta inclou també un abans i un després ben animat, amb música 'disco' dels anys 80 primer, i pop-rock després. I igualment, integrat també en l'espectacle, hi haurà un servei de bar en el que, a banda de servir-se begudes i refrescos, hi haurà pinchos de Ca n'Ulisses per menjar. En definitiva, un espectacle amb hora d'inici, però no de final.