Pol Marban i Fèlix Ferrer, president de JJMM de Maó. | Gemma Andreu

TW
1

Joventuts Musicals de Maó ha volgut renovar el seu logotip i, seguint amb la idea de cercar col·laboracions amb d'altres disciplines artístiques, ahir va presentar el nou disseny creat per l'artista multidisciplinar Pol Marban.

El president de JJMM de Maó, Fèlix Ferrer, destaca que el nou logotip «ofereix una imatge de disseny gràfic modern, amb un toc d'autoria, artístic i personal de Pol Marban. El logotip manté els colors tradicionals, el negre i el vermell, així com conserva el nom de l'entitat».

Segons la visió del propi autor, Pol Marban, «el procés creatiu del nou logotip s'ha centrat en una contemporànea reinterpretació del logotip clàssic de l'entitat, aportant frescura, visibilitat i modernitat sense renunciar a la solemnitat i tradició de la pròpia entitat».

Joventuts Musicals de Maó ha obert una nova línia de col·laboració amb artistes d'altres disciplines. Així, ja en la presentació de la imatge del Festival de Música de l'any passat es va comptar amb la col·laboració de Lluís Pons «James», i per la del certamen d'enguany es compta amb la de la pintora Zulema Bagur.

Igualment, dins de la programació del XLI Festival de Música de Maó, es representarà la «Història d'un soldat» d'Igor Stravinsky, obra multidisciplinar en la què es combinen música, dansa i teatre, amb la col·laboració de músics de la OCIM, actors de La Clota i la companyia Tal y Tal.