Alguns dels pintors participants a l’exposició, ahir, amb la regidora de Cultura, Elisa Mus, a la sala municipal del Claustre del Carme | Javier Coll

TW
1


L'exposició estrella de l'estiu al Claustre del Carme de Maó aplega l'obra recent i inèdita de 20 pintors establerts a la zona del llevant de l'Illa. La mostra s'inaugurarà demà, a les 20.30 hores, i romadrà oberta fins el 15 d'agost, com un atractiu cultural i artístic únic. De fet, la mostra acull un total de 42 obres pictòriques de diferents estils, formats i temàtica lliure.

Cada pintor ha aportat dues obres, excepte dos artistes que en presenten tres. Es tracta de l'obra més recent i inèdita de pintors ja consagrats que conflueixen amb joves valors de la creació, i als quals els uneix la vinculació amb la zona de Maó i el llevant de l'Illa, amb l'al·licient de veure la línia actual de creació dels 20 artistes.

L'Ajuntament de Maó ha organitzat la mostra per apropar l'art i el procés creatiu al públic. És per això que, segons explica la regidora de Cultura, Elisa Mus, s'han programat activitats complementàries amb visites guiades a l'exposició i xerrades obertes amb els autors per conèixer la seva personal visió de l'art i la pintura.

El públic podrà descobrir l'obra «més nova» d'Antoni Arcas, Tomeu Sánchez, Dolores Boettcher, Fulgenci Torrents, Núria Roman, Zulema Bagur, Rafael de la Rica, Anna Carreras, Hombrelobo, Daniel Seguí, Maria Sanllehy, Jorge Fernández Alday, Subirats Jover, Carlos Moll, Charo Jansà, Pol Marban, Miquel Miñarro, Raul Kodomos, Juan Elorduy i Sonia Serra.
Així mateix, l'Àrea Municipal de Cultura ha ampliat els horaris de visita a la sala municipal d'exposicions i la mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 19 fins a les 22 hores, mentre que els dissabtes romandrà oberta de 10 a 13 hores per facilitar les visites a l'exposició durant l'estiu.