Arnaiz va perdre la seva dona l'any passat i ha volgut fer-li aquest homenatge "In Memoriam". | Vida Interior

TW
0

"Què és per tu la vida interior?". Amb aquesta senzilla pregunta que té una resposta complicada i molt variada, el psicòleg i col·laborador del Diari Menorca, Vicenç Arnaiz, fa un homenatge a Dolors Oller i Lletjós, la seva dona, que va morir l'any passat. Aprofitant una jornada de meditació que es va celebrar el passat 6 de setembre al pati de Santa Clara, a Ciutadella, es va presentar el vídeo.

En un marc de meditació, tranquil·litat i serenitat, Arnaiz fa tres preguntes a més d'una dotzena de persones que participen al vídeo. "Què és per tu la vida interior?", "Com cuides la teva interioritat?" i "Què t'aporta la vida interior?", Arnaiz ofereix un ventall de respostes on moltes giren en torn a l'amor, a Déu i a la serenitat que ofereix el fet d'escoltar allò que el cos et diu.

Els escriptors Ponç Pons, José Antonio Fortuny o el professor Miquel Maria, són alguns dels protagonistes que prenen part d'un vídeo on homes i dones, joves i adults, ofereixen respostes que porten a més preguntes i, a la vegada, a més respostes.