TW
0

Són un grup de joves d'Alaior que els agrada la música i que es volen obrir camí en el panorama musical de les bandes emergents de l'Illa. Es diuen Desconnectats i acaben de penjar a Youtube el seu primer treball, un videoclip que surt a la llum després d'un llarg procés d'enregistrament i muntatge. La cançó es titula «Açò és Menorca» i va dedicada a l'Illa. «Ha estat fàcil inspirar-se en ella ja que ens sentim molt afortunats de viure allà on vivim», expliquen els joves músics.

Comenten que aquesta cançó l'han anada cantant al llarg d'aquest estiu a una sèrie de concerts de petit format que han oferit. «La resposta del públic i dels nostres amics i seguidors ha estat tan positiva que ens vam animar a enregistrar la cançó perquè tota la gent que vulgui la pugui escoltar», assenyalen.

Els integrants de Desconnectats afirmen que «sempre havíem pensat que gravar el primer treball musical no seria tasca fàcil, però amb l'ajuda de Jaume Sintes (Kaliscu) i amb molt d'esforç i ganes, tot ha sortit bé». De moment ha tingut molt bona acollida, per ser un grup jove i fer tan sols dos anys que sonen junts. «Estam molt contents de com ens han sortit les coses», indiquen.

Components
Desconnectats és una formació integrada per sis components: Borja Olives Verger (guitarra), Blai Barber Ramos (veu masculina), Aleix Cànoves Riudavets (bateria), Juana Melià (veu femenina), Aleix Febrer Febrer (guitarra) i Aitor Marcos Vidal (baix).

El grup compta amb la veu de Juana Melià, jove promesa del cant d'Alaior, que tot i la seva joventud ja ha actuat i col·laborat amb el cantant Bep Marquès i que aquest estiu debutà al seu poble natal durant el Festival de la Cançó d'Alaior.