El programa es va presentar ahir migdia, al mateix Teatre Principal de Maó | Javier Coll

TW
0

El Teatre Principal de Maó entra al mes de desembre amb una programació força variada, en la que hi ha propostes per a tots els públics, també per als més petits, que podran gaudir de diversos espectacles.

La programació es va presentar ahir dematí en un acte al hall del Teatre Principal, perquè la gent pogués conèixer de primera mà les propostes que hi haurà les properes setmanes.

La gerent del teatre Virgínia Victori destacà que tots els espectacles són molt atractius, començant pel primer, aquest proper divendres. És l'obra teatral «Al final de la carretera», que «ha estat durant mesos a la Gran Vía de Madrid», i que ara arriba al Principal amb l'humor i les boges aventures dels protagonistes.

Seguint en teatre, cronològicament, passaran per la sala els alumnes de CORMAR amb «Fent d'un somni una realitat», i la Compañía Federico García Lorca de la Casa de Andalucía, amb «Tres días de diciembre».

Quant a música, hi haurà els concerts de les bandes municipals de Ferreries, i de Maó, del Conservatori Professional de Música de Menorca i de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca. A més, tornarà a Maó el grup a capella Cap Pela, que faran una sessió per a escolars i una altra per al públic en general, i hi tornarà a haver un musical per a tota la família, en aquesta ocasió «El libro de la selva».


Aniversari

La celebració dels 185 anys del Teatre Principal ocupa un lloc destacat en la programació. Dia 13 hi haurà el concert commemoratiu, amb el baríton Joan Pons, el baix baríton Simón Orfila i la soprano Maria Camps, que estaran acompanyats pels músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la direcció de Pablo Mielgo. Serà la cirereta a unes setmanes força intenses a l'escenari maonès.