Jesús Redondo, teclista de Los Secretos, amb el cantant Bep Marquès, ahir als estudis de Es Gremi de Palma, on es reuniren per enregistrar la tornada de la cançó «Com passa el temps», inclosa al nou disc recopilatori | Joan Torres

TW
0

El grup Inventari complirà els 20 anys de trajectòria en l'any que encetam i per celebrar-ho el MENORCA l «Es Diari» editarà un disc recopilatori amb els millors temes d'aquestes dues dècades de música pop-rock feta des de l'Illa. Produït per Tomeu Janer, el treball discogràfic es distribuïrà amb «Es Diari» el proper mes de març. «Hem escollit el millor de cada disc, a més d'incloure les cançons que més ens han definit», explica Bep Marquès.

Precisament, el cantant i líder de la banda es desplaçà ahir a Palma per enregistrar una de les cançons que inclourà el disc, amb la col·laboració especial del teclista de Los Secretos. Tot va començar quan a Jesús Redondo el va captivar una versió del tema «Hoy la vi» interpretada per Inventari, formació de Ciutadella liderada per Bep Marquès. Quan el cantant va descobrir el comentari que li deixà el component de Los Secretos baix el vídeo de la versió «Avui t'he vist», va decidir enviar-li un missatge privat convidant-lo a col·laborar en el disc recopilatori que Inventari està preparant. Jesús Redonod acceptà la proposta i ahir es van reunir per enregistrar la tornada de la cançó «Com passa el temps», en els estudis de Es Gremi de Palma.

El contingut del missatge que Bep Marquès envià a Jesús Redondo el reprodueix així: «Si quieres venir a grabar, un tema inédito de Inventari, ya sé que es tener mucha cara pero esto es rock and roll».


Captivat per 'Avui t'he vist'

La cançó que seduí a Jesús Redondo , «Avui t'he vist», atèn a una sèrie de motius. «És un tema que per a mi és molt personal perquè era l'últim que estava fent Enrique (Urquijo). Sempre ha estat una cançó que d'alguna manera ha significat molt per a mi. Es podia haver quedat sense publicar», assenyala el teclista. «La veritat, t'arriba molt endins, molt al cor», afegeix des dels estudis Hell's Kitchen Recording.

Redondo desconeixia l'existència del grup Inventari fins que escoltà la versió que la banda menorquina va fer de la cançó de Los Secretos. No obstant, considera que els vincles entre els músics «són més grans del que la gent creu. En el fons tots bevem de la mateixa font».