La redacció ha de dominar els diferents gèneres periodístics | Javier Coll

TW
4

Editorial Menorcaconvoca els seus premis periodístics, un certamen per promoure la creació a partir dels gèneres de la premsa. Uns guardons que naixien baix tres noms destacats dins la història d'«Es Diari», Mateu Seguí Puntas, Domingo Marquès i Andrés Casasnovas.

Els Premis d'«Es Diari» tornen enguany, un certamen consolidat dins l'agenda menorquina, com ho demostra l'alta participació que es registra any rere any.

El Premi Andrés Casasnovas està dedicat als gèneres de l'entrevista i el reportatge, sobre temes i personatges relacionats amb Menorca, i al que s'hi pot presentar tothom qui vulgui.

Mentre, el Premi Mateu Seguí Puntas, pensat per a joves nascuts d'ençà de 1989, està dirigit a l'escriptura d'articles i, igual com en el cas del certamen de reportatges i entrevistes, els treballs tindran una extensió màxima de quatre folis.

Per la seva part, el Premi Domingo Marquès de fotografia periodística digital està obert a tothom sense límit d'edat i es poden presentar un màxim de dues fotografies.

Per a cada un dels tres certàmens hi ha un premi de 500 euros, a més de la publicació dels treballs tant en les pàgines d'«Es Diari» com a la web menorca.info. El termini per lliurar els treballs finalitza dia 13.