Divertit frame del vídeo de presentació de «Phenomena clave», ideat per la productora Addavia | Addavia

TW
1

Que el públic es prepari per nevades, fred, calor, pedregades, huracans, tornados i boires que arribaran en format musical i visual. Aquesta és la novedosa proposta del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó i la clavecinista menorquina Isabel Fèlix Riera que han recollit 12 peces musicals per representar 12 fenòmens meteorològics. L'espectacle musical es titula «Phenomena clave» i incorpora un muntatge visual amb la projecció d'imatges per reforçar les sensacions que ens transmet la natura a través de la meteorologia.

Els autors són els protagonistes del vídeo de presentació de l'espectacle, amb ideació i producció àudiovisual d'Addavia, que està revolucionant les xarxes socials per l'originalitat que representa la simbiosi entre la música per a clavicèmbal i la meteorologia per oferir una vertadera tempesta musical.


Diversió sensorial

L'objectiu del projecte és apropar la música clàssica al públic d'una forma divertida i original, especialment la música barroca interpretada amb el clavicèmbal. «No ens fem responsables dels refredats que puguin sorgir», expliquen els autors amb humor. I és que Alfred Rodríguez Picó i Isabel Fèlix s'han aliat per impregnar l'espectador de sensacions, des de la calma i la tranquil·litat d'un dia assolellat a la violència d'una tempesta. «La intenció és aproximar-nos a la natura i els seus diversos i variats fenòmens meteorològics i alhora divulgar peces per a clavicèmbal de compositors del segle XVII al XX». Composicions de Purcell, Scarlatti, Händel, Haydn o Couperin «meravelloses, plenes de pau, energia, fins i tot violència i sentit de l'humor...amb sorpreses incloses», afegeixen. Tant de bò «Phenomena clave», un espectacle que començarà a sonar a Catalunya, pugui sonar també a Menorca!