Com sempre, Joana va ser molt propera amb el públic. | Gemma Andreu

TW
0

Alaior va retre anit el seu particular i emotiu homenatge a Joana Pons i ses Guitarres pels seus 25 anys als escenaris. Va ser una actuació de la qual van gaudir unes 300 persones, que van acabar ovacionant la cantant alaiorenca, l'ànima d'aquest conjunt que ha duit la música de l'Illa més enllà de les costes menorquines.

Un gran caliu és el que van rebre del poble d'Alaior els integrants d'aquest conjunt, Joana Pons, Xavi Camps i Toni Sintes. Va ser una nit amb algunes sorpreses ja cap al final de la vetllada, que van servir per emocionar, especialment, a la vocalista, que fou obsequiada amb un ram de flors en nom de tot el poble.

Música
L'actuació va seguir un guió semblant al del concert que el mes de novembre s'havia fet al Teatre Principal de Maó. Joana Pons va sortir sola a l'escenari i va explicar la història de la formació del grup, des d'aquell concert a benefici d'Àfrica que organitzà Manolo Bonet i en què va conèixer Xavi Camps, fins a la recomanació que li van fer «d'un al·lot molt bon al·lot» que era de nom Toni Sintes.

Igualment, Joana va recordar aquests 25 anys de cançons, un període «en què no tot han estat alegries» (recordant la desaparició del seu fill).