Tony Taltavull (bateria), els guitarristes Nasi Comellas i Toni Bosch, el cantant Bep Marquès i Pamela Sintes (baix). | Josep Bagur Gomila

TW

Tots els que han fet possible el disc «20 d'anys d'Inventari» assitiren ahir a la presentació del recopilatori de la banda de Bep Marquès organitzada pel MENORCA l «Es Diari» al Casino 17 de Gener. L'editor d'«Es Diari», Josep Pons Fraga, donà la benvinguda a tots i elogià la trajectòria musical de la banda que lidera Bep Marquès.

A continuació, Inventari interpretà tres cançons del nou disc: «Avui t'he vist», adaptació de la cançó «Hoy la vi» de Los Secretos; «Després de set anys»; i «compassa el temps», cançó que tanca el disc i que en el CD canta Jesús Redondo de Los Secretos. La banda oferí un tast del disc, que recopila les cançons més madures del grup, remasteritzades, i amb la sorpresa de dues cançons inèdites: «Som aquí» i «Com passa el temps». «Aquest és el nostre millor disc, estam molt contents del resultat», explicava Bep Marquès. La veritat és que el disc, a la venda a les oficines del MENORCA l «Es Diari» i a les llibreries d'ençà el passat dia 9, ha tingut molt bona acollida del públic. El disc fa un repàs a la trajectòria musical de 20 anys d'un grup de pop rock que s'ha obert camí dins i fora de Menorca. Per celebrar-ho, el proper 17 d'abril, a les 21 hores, Inventari oferirà un concert especial per celebrar l'aniversari amb el seu públic i que tindrà lloc al Teatre Principal de Maó. L'actuació, organitzada per«Es Diari» i Inventari, comptarà amb la col·laboració de músics i cantants convidats per a l'ocasió. A més, aquest cap de setmana es penjarà a la web menorca.info el videoclip del primer single, «Com passa el temps», que serà la presentació a la web del nou disc, i que també es penjarà a Youtube.