Pilar Carreras, primera dona en presidir JJMM de Ciutadella | Kika Triay

TW
2

Pilar Carreras Victory és la nova presidenta de Joventuts Musicals de Ciutadella. És la primera vegada, d'ençà l'entitat es va fundar el 1958, que una dona lidera el col·lectiu. La presidenta entrant i el seu equip van ser elegits per unanimitat en el decurs de l'assemblea general celebrada anit. Accedeix al càrrec juntament amb un nou equip directiu integrat per: Josep Mercadal (vicepresident), Adela Castro (secretària), Carmen d'Amato (tresorera), i els vocals Martí Mesquida (Cineclub), Joan Taltavull i Inés Garrell.

Pilar Carreras Victory (Ciutadella, 1970) és una de les veus de la Capella Davídica i canta al Cor Cadenza. També és actriu amateur i ha participat en dues obres treatrals en els dos últims anys. La nova presidenta de Joventuts Musicals de Ciutadella és néta del recordat Mestre Carreras i filla de Tolo Carreras, pel que ha viscut la música des de la infantesa per tradició familiar.

La candidatura de Pilar Carreras va ser l'única presentada, un equip que s'ha encarregat de cercar i aglutinar Antoni Salvador, com a membre de la Junta Gestora. Durant la reunió, els socis van poder escoltar els parlaments de Ricard de la Fuente, Gabriel Julià i Antoni Salvador, per donar pas a Pilar Carreras qui es presentà davant la base social de JJMM.


Noves cares, nova gestió

Aquesta Junta Gestora es va crear el passat mes de desembre, després de que a la darrera assemblea no hi hagués cap candidatura que optés a prendre el relleu de la directiva sortint, encapçalada per l'expresident Ricardo de la Fuente. Precisament, l'exdirectiu ha format part de la Junta Gestora amb Gabriel Julià i Antoni Salvador, qui finalment ha pres les regnes per formar un equip que es faci càrrec de Joventuts Musicals de Ciutadella.

El repte de la nova junta directiva serà enllestir el cartell d'artistes que prendran part en el Festival de Música d'Estiu, que enguany assollirà la seva 43 edició.