La directora del Museu, Carolina Dessel, amb el regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, i alguns artistes i organitzadors | Josep Bagur Gomila

TW
2

Una nova edició de les 'Nits per Sentir' arriba al Claustre de Sant Francesc, al Museu de Menorca. I ho fa amb una programació artística molt completa. Aquesta nova fita obsequiarà amb la seva música a tot aquell que hi vulgui assistir als concerts que, tots els divendres dels mesos de juliol i agost, es faran a partir de les 21.30 hores.


Marc d'inspiració

Nou actuacions formen el programa de 'Nits per Sentir' d'enguany. Actuacions variades, on hi ha cabuda per a tot, des de dansa fins rock, passant per concerts de gospel o de folk i pop mediterrani amb tocs de soul, jazz manouche, swing o blues. Diversos estils i disciplines artístiques no s'han volgut perdre l'oportunitat de participar en aquesta edició.

«Es tracta d'un programa que ja està consolidat i que es duu a terme gràcies a la col·laboració del Museu de Menorca i del Consell», afirmà ahir Héctor Pons, regidor de Cultura i Festes, a la presentació del projecte. Acompanyat d'alguns dels artistes participants, es va mostrar satisfet de poder comptar, un any més, amb aquest espai. Un indret que els mateixos artistes van definir com a «un lloc íntim i proper».

«És diferent tocar a la terrassa d'un bar que tocar aquí, perquè aquí la gent ve a escoltar-te sense distraccions» -declarà Anna Ferrer, vocal del grup de música Magnus Luna. Paraules amb les que tots coincidien.

A més, Llorenç Marquès, més conegut com a Leonmanso, destacà que «actuar al claustre és una excel·lent font d'inspiració», afirmació amb la que Guiem Soldevila, músic, compositor i cantant menorquí, assentia, afegint que «en petits formats, en concerts més petits, es pot sentir més a la gent; tens al públic més a prop».

Nerviosos però amb moltes ganes. Aquesta va ser la sensació que ahir van transmetre els artistes. Músics joves i amb una llarga trajectòria al mon artístic que somien amb dedicar-se a allò que més els hi agrada: fer al públic sentir amb les seves cançons.