El músic Josep Mercadal i l’actriu Elisa Gámez, amb Nito Mercadal, president de l’Orfeó Maonès. | Gemma Andreu

TW
0

Dos grans dels escenaris, l'actriu Elisa Gámez Ferrá i el músic Josep Mercadal Victory, van rebre ahir la màxima distinció de l'Orfeó Maonès. L'entrega de la Lira d'Or va tenir lloc en el marc d'una emotiva gala musical, amb un concert especial, amb la intervenció com a solistes del baríton Lluís Sintes i Marina Pons, i amb l'actuació dels components del musical «La carta» i el Cor de l'Orfeó.

Els cantants van compartir l'escenari amb l'actuació d'un grup de rapsodes, Pili Lucena, Manel Navarro i Vicente Andreu, encapçalats per Juan Cubas.

Durant la gala es narraren les trajectòries dels dos orfeonistes homenatjats. D'una banda, Josep Mercadal Victory, per la vinculació de tota una vida a l'Orfeó, com a músic i director musical de multitud de produccions, però també com a directiu i ex president de l'entitat. Per la seva banda, Elisa Gámez Ferrá ha estat una figura excepcional en el món teatral, actuant en nombroses produccions de l'Orfeó. El president, Nito Mercadal, destacà l'important aportació a la cultura dels dos distingits.

El músic Josep Mercadal i l'actriu Elisa Gámez, amb Nito Mercadal, president de l'Orfeó Maonès. l FOTO GEMMA ANDREU