La música del trio es va fusionar amb un entorn privilegiat per oferir una atmosfera molt especial, tot i que els núvols taparen la lluna a estones | Gemma Andreu

TW
1

El músic, cantant i compositor menorquí Guiem Soldevila va proposar anit un viatge a una altra dimensió, a una atmosfera plena de sentiments. I és que les cançons tan suggerents del menorquí van lligar a la perfeció amb un entorn tan màgic com el poblat talaiòtic de Torre d'en Galmés, en un nit, a més, en què la blava lluna plena, que apareixia i desapareixia a estones rera els núvols, completava un escenari idíl·lic.

El públic, que no deixà ni un seient buit, va poder gaudir aquest meravellós combinat en la que era la quarta edició del Concert de la Lluna Plena, que organitza l'Ajuntament d'Alaior. Una cita que no va decebre.

Guiem Soldevila arribava al poblat prehistòric acompanyat pel contrabaix de Lluís Gener i el violí i els cors de Violant Menorca. Un trio que presentà tres noves cançons, «Gir inevitable», «Dubtes en el vent» i «Dona llegint una carta vora la finestra oberta», una musicació, aquesta darrera, d'un poema inèdit de Ponç Pons. El repertori es completà principalment amb temes del darrer disc de Soldevila, «Amoramort».

Després d'aquest concert, Soldevila continuarà amb les actuacions setmanals a la Cova d'en Xoroi, i, junt amb Gener i Menorca, sonarà al Claustre de Sant Francesc de Maó, el proper 21 d'agost, i al festival Pedra Viva de Líthica, a Ciutadella, el 2 de setembre.