Aquesta és l'obra guanyadora del premi

TW
21

L'impacte visual, la correcció tècnica i l'expressivitat són les característiques que ha valorat el jurat per atorgar a l'obra «Despertar» el Premi de Pintura Sant Lluís 2015. Es tracta d'un oli sobre fusta que representa un tors masculí, amb les mans creuades darrera el cap, des d'una visió hiperrealista. Andrea Olivé Morlà (Sant Lluís, 1996) és l'autora del quadre i guanyadora del guardó de pintura que s'entregarà, demà divendres, en el marc del pregó de les festes.

El premi, que està dotat amb 1.000 euros, representa «un estímul per a continuar amb la pintura com afició i és la satisfacció de rebre el reconeixement d'un premi del teu propi poble», explica. Andrea Olivé, tot i tenir 18 anys, concursava per segona vegada al certamen. El jurat del concurs d'enguany ha estat integrat Blanca Torres, professora de pintura de l'EMEA, la pintora Zulema Bagur i Zaca, humorista gràfic, baix la presidència d'Adelaida Ponsetí, regidora de Cultura.

Andrea Olivé ha finalitzat el Batxillerat Artístic a l'Escola d'Art de Menorca i el setembre començarà el primer curs a BAU, l'Escola Superior de Disseny de Barcelona. Per a la jove autora la pintura és una afició, perquè la seva vocació professional és el disseny d'interiors.