"Retrats de barri"

TW
0

Andrea Petrus i Francesco Meneghini són els guanyadors ex aequo del I Festival de Curtmetratges Tanques del Carme Ciutat de Maó. La primera ha obtingut el premi amb «Retrats de barri», una pel·lícula que recull diferents entrevistes de persones residents; mentre que Francesco Meneghini dedica «Prop» a explicar una història de joves que viuen a la zona de Tanques del Carme.

Noticias relacionadas

I és que el barri ha inspirat cinc curts concursants al certamen. A més dels dos títols guanyadors, s'han presentat «Casa Venecia», dirigit per Mercedes Milà; «With good step» i «Curt desnonaments», realitzat pel Casal de Joves de Maó sobre aquesta problemàtica social.

Els curts s'han projectat al llarg de l'estiu a les sessions de cinema a la fresca organitzades per l'Associació de Vesins Tanques del Carme. Aquest divendres ha tingut lloc el lliurament del premi, amb una dotació de 300 euros, que serà repartida entre els dos guanyadors. L'acte s'ha celebrat en el marc de la festa de vesins amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, que es va organitzar a l'Edifici Calàbria per evitar la pluja, en un ambient plenament festiu.