Cristòfol Riudavets, caracteritzat d’Àngel Ruiz i Pablo, amb el batle Lluís Camps i Miquel À. Maria | Javier Coll

TW
3

Ângel Ruiz i Pablo va ser el protagonista de la inauguració de la nova biblioteca des Castell que du el seu nom. Va ser Cristòfol Riudavets, actor de la companyia J. Delfin Serra, l'encarregat de caracteritzar l'escriptor, qui donà la benvinguda al públic.

El batle Lluís Camps, acompanyat pel conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria, i la regidora homòloga Begoña Mercadal, van descobrir la placa d'aquest nou espai cultural que guanya es Castell a les dependències de l'antic Ateneu. El trasllat ha permès a la biblioteca triplicar l'espai de lectura i serveis, a la vegada que crear una sala infantil i una sala d'estudi. «Era una infrastructura necessària per al nostre poble, perquè la biblioteca havia quedat molt petita per les necessitats d'avui i per atendre la demanda de nous serveis», recalcà el batle. Per la seva part, el conseller destacà que la nova biblioteca es convertirà en punt de referència i dinamitzador cultural as Castell.


Fragments recitats

El personatge d'Àngel Ruiz i Pablo va recitar alguns fragments de «L'amo en Xec de s'Ullastrar» per dinamitzar l'acte d'inauguració, que va ser multitudinari per l'expectació popular que ha creat aquest nou equipament cultural al poble.