Un dels actors de La Trup a "Antígona"

TW
0

L'Ajuntament d'Alaior promou, per tercer any consecutiu, la Setmana del Teatre, una cita cultural que pretén apropar als escolars i al públic en general obres teatrals de gran qualitat, tant pel que fa al textos com pel desplegament escènic i tècnic dalt l'escenari. La companyia La Trup serà l'encarregada aquest divendres al matí d'estrenar el certamen, amb la representació durant el matí per als alumnes de La Salle i els instituts Josep Miquel Guàrdia, Biel Martí, Cap de Llevant i Pasqual Calbó. A la nit, la representació s'adreçarà al públic en general, a les 20 hores, al Convent de Sant Diego.

El menorquí Sergi Marí és l'autor de la dramatúrgia de l'espectacle «Antígona», de Jordi Coca, dirigit per Montserrat González Parera. L'obra parla de la desobediència civil i la defensa dels drets humans, inspirada en Antígona, una de les primeres objectores de consciència de la literatura.


Programa a l'escenari

La Setmana del Teatre d'Alaior es desenvoluparà fins el dia 27, amb el Convent de Sant Diego com escenari i amb la novetat d'enguany del Saló Teatre del Centre Cultural, un espectacle al carrer i una representació al Geriàtric. Demà tindrà lloc una sessió vespertina de «Cirano de Bergerac». Per als estudiants la companyia Festuc Teatre representarà «El metge a garrotades» (dia 25), «El soldadet de plom» (dia 26) , «La rateta que escombrava l'escaleta» i «La volta al món en 80 dies» (dia 27). El dia 27, es representarà «El Perfum», en un espectacle al carrer i al Geriàtric.

Aquest certamen es va obrir des del primer moment als estudiants, que poden gaudir d'un col·loqui o intercanvi de sensacions i d'experiències amb els actors.