Una de les parts de l’espectacle on els artistes porten duen a les mans | Javier Coll

TW
0

La dansa en el seu sentit més ampli va apoderar-se ahir del Teatre Principal de Maó. S'hi va poder veure desde claqué a flamenc, passant pel funky i el ballet, tant clàssic com contemporani. Tota una mostra d'art a càrrec de les alumnes de l'Escola de Dansa Ute Dahl, que durant el cap de setmana representen el seu espectacle de final de curs, en la 23a edició de la Nit de Dansa.

En total, unes 200 ballarines de totes les edats, des dels 4 anys fins al 60, van pujar a l'escenari per mostrar les seves habilitats interpretatives, tot fent les delícies del públic. En aquesta ocasió, les coreografies formaven part d'un conte, una història amb molt de ritme que sorgeix i evoluciona dalt del mateix escenari. L'espectacle porta per títol «Rhythm and shoes» (ritme i sabates) i explica les dificultats d'un sabater que és a punt de ser desnonat i que compta amb la inestimable ajuda d'uns personatges fantàstics que omplen de màgia el final de l'obra. Avui capvespre, al punt de les 19 hores, nova oportunitat per gaudir de l'espectacle, en una segona funció.


Solidaritat

Com és tradicional en aquest esdeveniment, els doblers recaptats es destinaran a Asinpros, l'associació d'atenció a les persones amb discapacitat més antiga de l'Illa, fundada l'any 1967.

Ute i Janine Dahl són les professores i coreògrafes encarregades de dirigir l'espectacle, que compta amb la col·laboració de grans noms de l'escena artística com els ballarins i coreògrafs Doryan Suárez i Joan Taltavull i les actrius lourdes Moreno i Adriana Aguilar, entre d'altres.