Manel va oferir una hora i quaranta de música. | Javier Coll

TW
5

Fins a 1.500 persones van assistir al FEM, el Festival d'Estiu de Menorca, en una edició en què s'ha comptat amb un cartell de luxe, amb els menorquins de The Other Side, i els catalans de Manel. La vetllada es va tancar a la matinada amb els Dj's de SoundEat.

Molta i bona música és la que es va poder escoltar aquest dissabte vespre a s'Hort Nou, al port de Maó, un espai que tenia un aforament per unes 2.500 persones. Així i tot, la valoració de l'organització era positiva.

La nit es va encetar amb la música de Pink Floyd, que una vegada més van posar damunt l'escenari els integrants de The Other Side, grup que ja tenia experiència en aquest mateix festival, després de la seva participació l'any passat.

Com és habitual, els ritmes floydians de la banda van ser molt ben rebuts pel públic, que va poder gaudir dels temes més destacats de la banda. El darrer d'ells, «The dark side of the moon», en un final emocionant de concert després d'hora i mitja d'actuació.

Manel

El conjunt català es presentava davant del públic menorquí després d'actuacions anteriors al Teatre Principal i al Claustre del Carme. I novament va tornar a omplir, i no va decebre els assistents.

Manel obrí la seva actuació amb «Les cosines» quan faltava un quart per les dotze de la nit, davant d'un públic entregat, que no dubtà a cantar les cançons que la banda oferí. Així, s'escoltaren tant temes del seu darrer disc, «Jo competeixo», com de treballs anteriors, i tot i que la rebuda va ser bona amb les noves cançons, es notava que el públic es coneixia millor les més antigues. D'aquesta manera, títols com «Temptacions de Collserola», «Sabotatge» o «M'hi vaig llençar» es van mesclar amb altres com «Benvolgut» o «Ai, Dolors». Manel va tancar la seva actuació amb uns bisos, amb el «Jo competeixo» i una animada «Serotonina».

S'Hort Nou, ple. Les 1.500 persones van ocupar tot l'espai del davant de l'escenari, i també bona part del tram de carrer en què hi havia les barres de bar i les caravanes de street food. l FOTOS JAVIER COLL