Més cultura. Artistes i associacions de veïns participen activament en aquest programa que cerca un accés més fàcil a la pintura | Gemma Andreu

TW
0

Fins a cinc associacions de veïns de Maó s'han sumat a la iniciativa municipal de «La cultura als barris», una idea que va tenir la seva primera experiència l'abril i que ara aposta per la pintura i el seu acostament a diferents zones del municipi.

Els col·lectius veïnals del Camí de ses Vinyes, Malbúger, Sant Climent, Molí des Pla i Camí d'en Barrotes aposten per uns dies molt pictòrics als seus barris. I ho fan de la mà de set artistes, que durant uns dies, mostraran diverses obres seves. Serà, als propis locals de les associacions o a establiments de la seva zona d'influència, tant aquesta setmana com la que ve.
Com recordava ahir el regidor de Cultura de Maó, Héctor Pons, aquest és un projecte que té per «objectiu dinamitzar culturalment les barriades i arribar a públics diferents i cercar nous interessos». Així, «la idea és generar dinàmiques de col·laboració i participació diferents entre les associacions de veïns i els comerços», posant a l'abast dels residents diverses exposicions pictòriques.


[Lea la noticia completa en la edición impresa o en Kiosko y Más o My News]