Alumnes, pares, mestres, regidora, tècnics i Inspecció recolzen la iniciativa | Javier Coll

TW
0

El teatre com a eina pedagògica és la novetat que ha introduït enguany el CP Mateu Fontirroig. Des de P5 fins a sisè tots els alumnes d'aquesta escola maonesa fan una hora setmanal d'art dramàtic dins un programa impulsat per l'Ajuntament de Maó.

L'objectiu. segons la tinenta d'alcaldia de Benestar Social, Família i Educació, Laia Obrador, és «contribuir a la tasca educativa a través del teatre, amb un projecte que ens uneixi com a ciutat, que sigui un referent per a totes les escoles, famílies i infants, i que permeti complementar l'educació dels nostres fills i filles, el tresor més valuós que pot tenir una ciutat».

La regidora explica que el projecte Teatre d'Escola va néixer després d'una petició formulada per un grup de pares vinculats al teatre. L'any passat es va fer l' experiència Tast de Teatre en què van participar tres escoles, entre elles el 'Mateu Fontirroig' que a l'actual curs ha donat una passa endavant i s'ha constituït en el capdavanter d'aquesta experiència a Maó. Mentre, dos altres escoles del municipi participen en el Tast de Teatre que és un programa més reduït.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 23 de noviembre en Kiosko y Más