Un dels actes de Menorca Lindy Exchange | Menorca Lindy Hop

TW
0

El Menorca Lindy Exchange es va acomiadar aquest diumenge amb dues noves propostes. La primera, al Seminari de Ciutadella, amb una fusió entre música, ball i gastronomia en col·laboració amb l'associació Fra Roger, i a Sant Lluís, amb un cercavila pel centre amb l'Old Dixieland Band.

La jornada dominical arribava després d'una llarga vetllada, fins les 3 de la nit, al Casino Nou, on es va celebrar la Vintage Party, on unes 250 persones, vestides per a l'ocasió, van gaudir amb Dj Sabariego, Monkey Doo i Bumby Roof Band. I per completar-ho, la final del concurs de ball Jack & Jill (del qual se n'havien fet les fases prèvies a la Plaça de la Catedral), en la que s'imposaren Sandra Rabassa i Jesús Crespí. També hi va haver l'actuació especial dels ballarins Javier Santos i Miquel Àngel Acuña.

I aquest diumenge, el Seminari va acollir el Brunch & Swing, un maridatge perfecta amb els còctels i els plats de Fra Roger, com una amanida de ratjada escabetxada o un lobster roll amb maonesa de safrà.