Els llibres per a infants van ser els més demandats pel públic que va visitar la XIII Fira del Llibre en Català | Sergi Garcia

TW
4

Els llibreters consultats han coincidit en valorar de forma molt positiva el resultats de la XIII Fira del Llibre en Català que s'ha celebrat a la Plaça des Born de Ciutadella el divendres i el dissabte. També algunes de les persones que al matí visitaren la fira van expressar la seva satisfacció amb aquesta iniciativa del Consell de Menorca.

«L'ambient en alguns moments sembla el de Sant Jordi», va dir Roser Seguí, de la llibreria Pau. La gran participació de les escoles de Ciutadella en la jornada del divendres matí contribueix a fer ambient i a què el pares tornin després amb els seus petits a fer compres per a aficionar-los a la lectura. De fet, els llibreters coincideixen en què el llibre infantil és l'estrella de la fira.

Dintre de la literatura per als més joves, un dels títols que més demanda va tenir ahir és «El gran llibre dels superpoders», de Susanna Isern, amb il·lustracions de Rocío Bonilla, que son un dels grans atractius de l'obra.

Adults

En l'apartat de literatura per a adults, alguns dels llibres més venuts a la fira van ser els que foren objecte de presentacions com la «Guia dels bolets de Menorca», editat per l'IME, o els poemaris «Esquenes vinclades», de Pau Vadell o «De l'animal que s'imposa», d'Ismael Pelegrí.

Una obra molt demanada va ser la reedició en facsímil de «Les Rondalles de Menorca», d'Andreu Ferrer Ginard que des de feia molt de temps estaven exhaurides. La coincidència amb la celebració del Congrés internacional Pau Faner va incentivar la venda de títols de l'autor ciutadellenc que el mes que ve treu al carrer una nova novel·la «Com s'assembla la vida als somnis».

El bestseller de Dan Brown «Origen», el recull d'articles de Carles Capdevila «La vida que aprenc» i la darrera novel·la de Vicenç Pagés «Robinson» també triunfaren a Ciutadella.