TW
2

Les exposicions de Toni Vidal (es Castell, 1934) són una exquisida raresa perquè el fotògraf des Castell no es prodiga per mostrar la seva obra i més des que va penjar la càmera al 2012. Per això serà tot un esdeveniment la mostra fotogràfica «Des de dins» que s'inaugurarà el pròxim dissabte a la sala municipal d'exposicions El Roser de Ciutadella.

Feia molts d'anys que no es podia veure a l'Illa una exposició de Vidal que si va exposar l'any passat a la sala Bruno Argemí de Barcelona. El 2015 es va poder veure a l'Espai Betúlia de Badalona la mostra «Menorca, tot just ahir». Si l'hemeroteca no ens falla la darrera vegada que el fotògraf menorquí va exposar a casa va ser el juliol i agost de 2008 quan presentà «Vestits de ceba» al Claustre del Carme de Maó.

Diversitat

Els preparatius per muntar «Des de dins» van començar fa dos anys, segons afirma el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria. que coneix bé la qüestió perquè el Consell és un dels organitzadors d'aquesta mostra. Tanmateix, el 2017 va quedar interrompuda la tasca donat que era un any reservat per exposar el pintor Matias Quetglas.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 08 de enero en Kiosko y Más