La Coral Studium Aureum va oferir un magnífic concert, sota la direcció de Carles Ponsetí. | Gemma Andreu

TW
2

Vetllada emotiva la que es va viure dissabte al Convent de Sant Diego, on Joventuts Musicals d'Alaior va organitzar un concert en homenatge i agraïment a la figura de Vicente Rotger Buils (Alaior, 1916-Palma, 2014), mecenes que deixà a la ciutat l'Espai Rotger.

La mallorquina Coral Studium Aureum, dirigida per Carles Ponsetí, va delectar els assistents amb obres de tres compositors contemporanis, interpretades per un cor mixt format per 25 veus, un quartet de corda amb dos violins, viola i violoncel, i un piano.

L'actuació va començar amb obres del compositor Ola Gjeilo, com «Ubi caritas» o «The Ground», una obra per a cor, quartet de cordes i piano; i a cappella interpretaren les veus femenines del cor «O salutaris hostia», premiant el públic amb la deliciosa peça d'Eriks Ešenvalds a través de les seves magnífiques veus.

Altres obres que es van sentir a Sant Diego van ser «Lullaby», de Patrick Hawes, on va brillar la delicadesa del violí, acompanyat pels ritmes del piano d'Andreu Riera; o «The Hudson», del mateix Gjeilo, on el violoncel de Dmitry Struchkov es va complementar a la perfecció, també, amb el piano.

[Llegeixi la noticia completa a l'edició impresa del 19 de febrer a Kiosko y Más o My News]